Posts

Showing posts from August, 2015

Cafe Grease Cheeseburger

Image
Assalamualaikum wbt,
Looking down to this pic Tempting kan?
Yang nie dipanggil Chilli Cheese Nachos - seyesly sedap. Habis ok kami makan! Rsnya dia guna daging cincang or corn beef ok. Rs pedas2 manja je. Sedap. 
Nie pulak our burgers - gila punya besor portion with large size fries. Puas hati. Mula2 macam speechless nak makan, knowing me, tak penah gi mkn kat cafe order burger, so not typical me. Hihi. Tapi this one tak regret langsung. Kalo perot saiz medium tu, boleh share. Taste wise - sedap. Satisfy. Yang aku order - beef bacon burger. Meanwhile Dura order - Chili Texas Burger rasanya. Dua2 sedap. Beef patty tebal & fully cooked. Ada melted cheese. And oso caramelised onion. So whats up doc? Sooo lazat tau tak. 
Eh eh i punya ceta makanan tanpa cakap ke korang kat mana kitorang makan. Dah lapar sangat tadi. Apatah lagi hari Jumaat. Jenuh memusing then aku nampak wording Grease, oh my aku penah baca review. So Dudu! Ayuh dengan segera Dudu segera baca food reviews. 
So jangan lupa h…