Me & MySelf

Apa yang hangpa dan aku boleh kongsikan. Sedikit ceta-ceta kurang peribadi la.Hihi!

1. Aku tinggal di Shah Alam, Selangor. (secara terperinci kena kenal la dulu)

2. Aku memang sah-sah oghang Utara, spesifically Penang noooo.....

3. Aku dah keje kat cni utk tahun ke-empat (ntah bila la bleh transfer balik kesana)

4. Aku masih blom kawen (simple word, bujang la)

5. Aku keje ngan sektor yang involve dengan public (secara khususnya SYMP la ek)

Itu secara ringkasnya dulu. Nanti akan dihapdet semula..

During in Singapore. Its Me!



02.07.2013 - Selasa
Subang Jaya

Baru sekarang aku nak hapdet bout myself, since aku bukak blog nie. Setelah sekian lama barulah aku nak mencari idea untuk mengemaskini pages MYSELF. Tapi sadly kebanyakkan perkara diatas masih belum berubah. Hahaha! Lawak la pulak....

1. Aku masih bekerja di Selangor, area secara tepat ialah di Subang Jaya.

2. Tahun nie adalah tahun keenam aku berkhidmat dalam sektor awam. Wah dah lama kot! Alhamdulillah.

3. Aku masih bersendirian, tanpa teman. Teman aku adalah keluarga, BFF, kawan2 dan rakan sekerja. Berteman la jugak tu sayang oi.

4. Masih belum menukar status kewarganegerian lagi. Alhamdulillah, orang Penang tapi tinggal di Selangor (negeri yang pernah aku tringin nak jadikan lokasi sambung belajar tapi skang dah nak macam kekal la pulak kat sini. Huks huks!)

This is ME!

Lotsa Love, Wani Othman

Assalamualaikum wbt,

13.05.2017 (Sabtu) - 11.53 pagi - Lokasi : Pejabat, Port Klang

Setelah sekian lama tidak mengemaskinikan biodata diri disini. Alhamdulillah aku bersiaran di tempat yang baru. Di pejabat yang baru. Baru nak diberitahu disini tapi telah masuk tahun ke-3 aku bermastautin menjadi warga Port Klang. Satu daerah baru dan tidak familiar untuk aku. 

Sebagai perantau aku bisa aja menetap dan menyesuaikan diri dimana-mana. 

Status semasa aku, masih sama. Bujang. Bersendirian. Bersendiri hanya di sudut hati tapi penuh disekeliling. Keliling aku tidak pernah sunyi. Syukur Ya Rabb, hadiah tidak ternilai.

2017 yang diharapkan dapat membentuk aku menjadi insan yang berguna & tahun untuk memfokuskan diri mencari teman hidup (ok nie pengakuan yang boleh buatkan aku pengsan, hahahaha!). Perjalanan hidup perlu dirancang sebaiknya & mungkin masanya telah tiba untuk aku bergerak ke arah seterusnya. 




Popular posts from this blog

Ya Ilahi Rabbi by Allahyarhamah Datin Rafeah Buang

#familytrip Umrah Istanbul 2016 - Part 1

Prazovex