Posts

Showing posts from January, 2013

Our Nora and her wedding

Image
Tanggal 19.01.2013 & 20.01.2013, adalah hari bersejarah buat our dear Nora and her hubby, Khairi. Hari apabila mereka berdua disatukan. We were counting together her date. Surely kami sangat eksaited okeh. When we were involved dalam persiapan wedding dia, kami felt so glad. Yerla 3 of us, yang masih belom berkahwin. Atleast learnt something daripada persiapan dia.

18.01.2013
Jumaat - aku & Azwa masih bekerja. Akma datang & fetch me at office. We were going to C4 for some stuffs untuk her photobooth. Sebab malam tue akan ada Majlis bacaan yasin & tahlil n oso berinai dia. Bukan setakat dia aje yg berinai, siap kitorang & kakak2 Nora skali diinaikan. Kul 2.00 pagi baru kitorang sampai kerumah. Anw Nora & families, makanan malam tuh sangat sedap okeh. Seb bek perot dah penuh, kalo x.... Mau kitorang pulun lagi. Hahahaha! Tapi Nora dah siap2kan bekpes untuk kitorang malam tu. Thanks Nora!!!!

19.01.2013
Nora's solemnisation. Nora akan dinikahkan after Asar. Ka…

DIY Props for Bachelorette Party

Image
Dah lama sebenarnya aku tinggalkan aktiviti kreatif nie. Iya, at one side, aku suka untuk wat menda2 kreatif nie. Walaupun xde la kreatif sgt, & my product bukanlah kemas sgt. But i did it on my own yer uols! Im proud of myself! I can survive! Knowing me, ape yang i plan, it must be well prepared! Dark side of me, aku sebenarnya cerewet and everything kena complete. Bukanlah perfect. Tapi aku xnak keje cincai je. Remembered back during my uni, my groupmates cukup menyampah ngan me kalau buat assignment, tambah2 if aku yang lead. Why? I was very fussy, ok! Naseb koranglah.... But they were with me for 6 sems. What can I said? I do love three of them! Even i am fussy, tapi Alhamdulillah the result for assignment xpenah kecewakan. Impressive. Syukur Ya Allah! Bagi kat aku kawan2 yang faham & cuba untuk memahami. Till now i got and had a very lovely, understanding even close to me! A human called friend.

Back to my main topic, hihi! Suka sangat melalut. I had a lovely BFF, who are…

Singapore AGAIN =)

Image

2012 didalam lipatan sejarah

Image
Bismillah hirrahman nirrahim,

2013 dah menjelma dihadapan aku. Selamat tinggal 2012. 2012 yang penuh dengan cabaran, dugaan, kesedihan dan juga masih ada kegembiraan. Diri aku banyak terdidik dengan pengalaman melalui tahun 2012. Berfikiran sematang yang boleh dan membuat keputusan yang tepat dalam menentukan hala tuju kehidupan aku. Walaupun sepanjang tahun 2012, aku bersendirian dalam erti kata tiada peneman hidup, tapi aku tak berasa kesunyian atau kesepian sebab aku ada keluarga dan individu2 yang sygkan aku dan aku sendiri menyayangi mereka, cuma mereka sedari atau tidak sedari sahaja. Terima kasih kerana mewarnai hidup aku! Koranglah pelangi hidup aku. ❤💜💚💙💛

Selagi aku masih bujang, aku akan menumpukan sepenuh perhatian kepada keluarga aku. Keluarga adalah prioriti aku setakat ini. Dan tahun 2012 aku banyak memberikan masa & cuti kepada keluarga aku. Kami sekeluarga pergi bercuti ke Bandung, Indonesia, Gunung Jerai & juga Singapura.

Perkara kedua yang aku beri perhat…